Cipollini stopt al weer bij Rock Racing

franco-universe.spaces.live.com)Mario Cipollini is niet alleen snel in het sprinten. Maar ook in het bijltje erbij neergooien. Een paar maanden nadat hij begon als manager/wielrenner van de Amerikaanse wielerploeg Rock Racing, stopt de Italiaan er al mee. Mooie Mario wilde van Rock Racing een 'dream team' maken, maar dat bleek niet realiseerbaar. Cipollini liet meteen weten zich niet bij een andere ploeg aan te sluiten. Hij rijdt dus ook zeker geen Milaan-San Remo, de klassieker van komende zondag.

Lees ook:Cipollini terug in het peloton
Lees ook:Cipollini wil Bennati en Basso
Lees ook:Berlusconi naar Zwitserse kliniek voor cosmetische ingrepen
Lees ook:Autoloze zondag in Milaan
Lees ook:Berlusconi wil met Sarkozy praten over Alitalia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.