Season Bags: Ieder seizoen een nieuwe tas!

Season Bags is een verrassende online shop voor leuke, hippe en trendy damestassen, gespecialiseerd in Italiaans leder en suède.

Met tassen voor ieder seizoen – afkomstig uit ’s werelds leerhoofdstad Florence – is dit een shop die gebookmarkt zou moeten worden door iedere vrouw! Alle modellen zijn vlijmscherp geprijsd (van €15 tot €169), zodat A Bag 4 Every Season daadwerkelijk mogelijk wordt. De collectie is te verkrijgen via www.seasonbags.nl.

Season Bags: anders dan anderen

Het assortiment van Season Bags is uniek. Door directe, eigen import vanuit Italië is Season Bags in staat om steeds vernieuwend te zijn en tassen aan te bieden tegen scherpe prijzen. Hierbij leunt zij niet op tussenpersonen, maar vertrouwt zij slechts op het eigen oog: minimaal één keer per seizoen reist Manon Foolen -de vrouw achter Season Bags- naar Florence om daar hoogstpersoonlijk de collectie samen te stellen.

“In iedere vrouw schuilt een tashionista,” aldus Manon, “maar de Italiaanse vrouw bekleedt voor velen een voorbeeldfunctie. Zij hebben een aangeboren gevoel voor stijl en elegantie. Het heeft echter ook te maken met prijs en verkrijgbaarheid: in Italië is het simpelweg gemakkelijker de juiste producten te vinden, omdat zowel prijs als aanbod aantrekkelijker zijn dan in Nederland. Een open deur die wij graag intrapten!”

Season Bags lanceerde in november 2010 een geheel vernieuwde website om nog beter tegemoet te komen aan de wensen van haar gasten: stijlvol, elegant en overzichtelijk.

Fashion heaven: Florence

Alle leren tassen in het assortiment van Season Bags worden vervaardigd in Florence. Deze stad -samen met Milaan en Rome het mekka van de Italiaanse mode- staat garant voor de mooiste kwaliteitsproducten, gecombineerd met de meest stijlvolle trends. Daarnaast is Florence onbetwist de leerhoofdstad van de wereld. Een korte wandeling door de stad is genoeg om een idee te krijgen van het ambachtelijke vakmanschap en de variëteit in ontwerpen en producten. De leerateliers bevinden zich op iedere straathoek, de markt rondom San Lorenzo is een walhalla voor iedere liefhebber van lederwaren.

Over Season Bags

Season Bags is het een project van ondernemersduo Tom en Manon Foolen. In 2008 vestigden zij zich in Rome en lanceerden zij met succes shirtlabel Punto Italiano. In 2009 verrijkten zij het online landschap met Season Bags. Vanuit Italie werkten zij gestaag verder aan de fijnafstemming tussen wensen en producten. Na 2 jaar Rome, keerden zij eind 2010 terug naar Amsterdam.

Lees ook:Knuffel Laura Angelilli´s tas!
Lees ook:Dolcevia webshop met Italiaanse producten open
Lees ook:ADV: Florence; leef het Dolce Vita!
Lees ook:Punto Italiano breidt uit met zijden dassen en manchetknopen
Lees ook:Il Granaio brengt eigenzinnige mode uit Italië

Eén reactie op “Season Bags: Ieder seizoen een nieuwe tas!

  1. Annie

    Nice post. Ik hou van de ontwerpen van de seizoensgebonden Bags.They zijn echt amazing.I zal kopen een van hen op een dag

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.