Il Granaio brengt eigenzinnige mode uit Italië

il granaioTwee dames waren drie jaar geleden op zoek naar een hen aansprekend concept op kledinggebied: een vaak wisselend aanbod gepaard met lekker rondstruinen en desgewenst een gedegen advies.

Dus begonnen Hadassa en Manon aan de Nieuwstad 1 met Il Granaio, Italiaans voor de graanschuur. Zij presenteren in de maten 34 tot 46 en in enkele gevallen tot 48 aansprekende Italiaanse mode. Jurken, rokken, topjes van onder meer Mariagrazzia Panizzi en Siste’s. Die kledingcollectie wordt gelardeerd met allerlei modeaccessoires en een aantal fraaie tassen.

“We willen zo laagdrempelig mogelijk zijn,” zegt Hadassa. “Onze bezoeksters moeten in alle rust kunnen kijken en passen en als ze advies willen geven we dat graag.” Inmiddels heeft het tweetal, dat eens per zes weken zelf naar Italië gaat om kleding in te kopen een vaste klantenring opgebouwd. “En als we in Italië naar modehuizen rijden, dan zitten onze klanten als het ware op de achterbank, “maakt Manon duidelijk. “Dan zien we bepaalde setjes en weten dan wie dat goed zou staan. En dat nemen we dus mee. En meestal wordt het mooi gevonden.”

Hadassa: “Kleding is emotie. Het komt voor dat we zeggen: u kunt beter vandaag niets kopen. Het is uw dag niet. En we zeggen heel eerlijk of het staat of niet. Dat is ons credo: mooie en soms eigenzinnige kleding brengen en eerlijk zijn”. Volgende maand trekt het tweetal opnieuw naar de laars. Inkopen voor de zomer.

Bron: De Weekkrant

Lees ook:40% Italianen koopt geen kleding gemaakt in China
Lees ook:Italiaans homopaar in hongerstaking
Lees ook:Nieuwe webshop introduceert overhemden met Italiaans design
Lees ook:Strikwerk in Napels
Lees ook:Rode duiveltje opent eigen winkels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.