Berlusconi wil met Sarkozy praten over Alitalia

www.infofrankrijk.com)De toekomstige premier Silvio Berlusconi wil met de Franse president Nicolas Sarkozy gaan praten over de overname van Alitalia door Air France-KLM. Voor de verkiezingen liet Berlusconi nog weten dat hij niets zag in deze overname. Maar na de verkiezingen is zijn standpunt wat gematigder. Hij liet nog wel weten dat de directie van Alitalia Italiaans moet blijven. Volgende week gaat Berlusconi in ieder geval al met de huidige premier Prodi overleggen over de verschillende mogelijkheden die het noodlijdende Alitalia heeft. En Air France-KLM is dus nog steeds één van de mogelijkheden.

Lees ook:Vakbonden en regering komen met nieuw plan Air France-KLM
Lees ook:Berlusconi roept investeerders op Alitalia over te nemen
Lees ook:Air France-KLM mag Alitalia overnemen (als …)
Lees ook:Bestuur Alitatlia in gesprek met vakbonden
Lees ook:‘Go’ van Italiaanse regering maakt 1 – 1 overnamestrijd Alitalia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.