Cipollini wil Bennati en Basso

www.bikenews.it)Mooie Mario heeft een doel. De manager/wielrenner wil van zijn ploeg Rock Racing in een paar jaar tijd de beste wielerploeg ter wereld maken. En daarbij kijkt Mario Cipollini niet op een paar dollars, of op een dopingverleden. Hij wil namelijk zijn landgenoten Danniele Bennati en Ivan Basso in zijn ploeg, twee renners die in 2007 van zich lieten spreken. Bennati door overwinningen in de Ronde van Vlaanderen, de Tour en de Vuelta. Basso door een dopingschorsing, vanwege de intentie om doping te gebruiken. Zijn schorsing is in juni 2009 voorbij. Net op tijd om samen met Bennati en onderleiding van Cipollini het beste team ter wereld te maken.

Lees ook:Cipollini stopt al weer bij Rock Racing
Lees ook:Astana rijdt toch de Giro
Lees ook:Cipollini terug in het peloton
Lees ook:Armstrong geen favoriet in Giro
Lees ook:Yolanthe showt Giro-roze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.