Micalò, B&B design hotel in Napels

micaloEen schilderachtig verfomfaaid palazzo uit de 17de eeuw in het hart van Napels verbergt op de tweede verdieping een schoonheid: het B & B design hotel Micalò.

Het is alsof de ruimtes werden gebeeldhouwd uit de witte natuursteen die gevonden wordt in Zuid Italië, sereen, luxueus en vol sfeer. Met uitzicht over het rustige oude stadspark ‘Villa Communale’ en de drukke, maar gezellige Riviera van de baai van Napels aan de andere kant. De zee aan je voeten, het hart van de stad op de achtergrond.

De kamers

Van de kamers, met speciaal ontworpen interieurs, zijn vooral de met elegant wit marmer ingerichte badkamers het vermelden waard. Elk van de duplex kamers is voorzien van prachtig hoge gestucte plafonds, plasma tv, wifi, linnen bedgarnituur, Arran producten in de badkamers, heerlijk zachte badjassen, mini bar, haardroger, ganzendonzen dekbedden en kussens (hypoallergie getest) en nieuwe soundproof muurbekleding. Op de hoofdkussens liggen de welterusten-chocolaatjes klaar.

micaloEen andere reden om de Micalò te bezoeken is haar Art Bar, een plaats waar de snelgroeiende beweging van moderne kunst liefhebbers en kunstenaars in Napels elkaar vinden onder het genot van een cocktail of een lichte maaltijd en genieten van een onvergetelijk uitzicht op de Vesuvius en het eiland Capri.

Taxi’s vind je voor de deur en op wandelafstand kunnen de Mergellina haven (voor veerboten naar Capri, Ischia en Procida), de stranden, en het Mergellina station (verbindingen naar de stad voor musea of verder weg naar Pompeii, Rome en andere steden. Shopping in designer winkels (Armani,Todds etc…), of op de markten en antiekwinkels is allemaal te voet te bereiken binnen 10 minuten.

Info

Boutique Hotel Micalò, Napels
Riviera di Chiaia 88, 80122 Napels
Campania
Tel: +39 0817617131
Micalo.it

Bron: Dolcevia

Lees ook:Rome krijgt Europees erg-duur-hotelprimeur
Lees ook:Tip: Hotel Ercoli te Rome
Lees ook:Hotel Continentale in balans met Florence
Lees ook:Napels: levendige stad met groots verleden
Lees ook:Hotel Galles in Milaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.