Rome krijgt Europees erg-duur-hotelprimeur

www.italypath.info)De meeste lezers van dit artikel zullen er wel niet gaan overnachten. En ik al helemaal niet. Maar goed, omdat het een Europese primeur betreft, noem ik het toch maar: het Romeinse hotel Cavalieri wordt het eerste Europese hotel dat lid is van Waldorf-Astoria Collection. Deze 'collection' is een dure collectie. Het gaat om het luxe hotelmerk van de Hilton Hotels Collection. Het Romeinse Cavalieri wordt het zesde hotel van dit luxe hotelmerk, en dus het eerste in Europa.

Het hotel Cavalieri heeft 370 kamers. Al 45 jaar is het één van de meest prestigieuze hotels van de Italiaanse hoofdstad. Omdat het hotel op één van de Romeinse heuvels is gebouwd, heb je er een prachtig uitzicht over de historische stad. Als je één van de kamers zou kunnen betalen dan. Kamers onder de 300 euro zijn er niet. En meestal zijn ze veel duurder. Je kunt in het hotel overigens ook prima eten. Cavalieri heeft als enige Italiaans hotel een restaurant met drie Michelinsterren.

Lees ook:Per ongeluk 1 eurocent kamers Venetië
Lees ook:Tip: Hotel Ercoli te Rome
Lees ook:Politie Italië neemt land en hotels in beslag
Lees ook:Domus Augusti maakt Rome nog interessanter (als dat al kon)
Lees ook:Italiaanse avond in Amerongen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.