Berlusconi praat omgang met 18-jarige goed

De Italiaanse premier Silvio Berlusconi heeft de verwijten wegens zijn omgang met een 18-jarig meisje van de hand gewezen.

“Daar is helemaal niets op aan te merken”, aldus de 72-jarige regeringsleider op de Amerikaanse nieuwszender CNN. Berlusconi kondigde aan spoedig duidelijkheid over de aard van de relatie te verschaffen. Hij sprak van een lastercampagne van de linkse media voor de Europese verkiezingen in juni.

Berlusconi zei dat hij het feest voor de 18e verjaardag van Noemi Letizia in Napels had bijgewoond om een “familie van vrienden” een plezier te doen. De pers heeft echter met haar berichten de publieke opinie op het verkeerde been gezet. Ook zijn echtgenote was in de val getrapt. De 52-jarige Veronica Lario had Berlusconi ervan beschuldigd betrekkingen te hebben met minderjarigen en wil nu scheiden.

Gisteren had een ex-vriendje van de jonge vrouw in een interview gezegd dat ze hem af en toe liet meeluisteren tijdens telefoongesprekken met Berlusconi. Bovendien had ze hem toevertrouwd dat zij en andere jonge vrouwen gedurende een week uitgenodigd waren in een van zijn villa’s op Sardinië. Letizia’s vader Elio zei in een interview dat hij al sedert 2001 bevriend is met Berlusconi en hem zelf aan zijn gezin heeft voorgesteld.

Bron Het Laatste Nieuws, 25 mei 2009

Lees ook:Berlusconi onbevredigd zonder verovering
Lees ook:Vrouw Berlusconi wil echt scheiden
Lees ook:Camorra-echtgenote neergeschoten
Lees ook:Italiaanse krantenuitgeverij klaagt Berlusconi aan
Lees ook:Het wordt Berlusconi allemaal teveel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.