Het wordt Berlusconi allemaal teveel

Ook rokkenjager Berlusconi heeft gevoel. Akkefietjes met minderjarige meisjes, een callgirl die intieme gesprekken verkoopt aan linkse media en een vrouw die van je af wil.

Het de Italiaanse premier zwaar. Om deze reden neemt hij een paar privéartsen mee op vakantie om hem te helpen met ontstressen. Volgens verschillende Italiaanse media moeten de drie artsen Berlusconi aan een stressvrije vakantie helpen door hem op een speciaal dieet te zetten en meer te laten bewegen. Vandaar ook dat de 72-jarige premier zijn vakantie begint in zijn villa in de buurt van Milaan, die is voorzien van een eigen fitnessruimte.

Roerige periode

Berlusconi maakt een, op zijn zachtst gezegd, roerige periode mee. Begin juni publiceerde de Spaanse krant El País enkele foto’s die waren gemaakt in de villa van Berlusconi op Sardinië. Op de foto’s zijn onder meer topless vrouwen te zien. De Italiaanse mediamagnaat oogstte kritiek wegens de seksfeestjes en beschuldigingen over omgang met minderjarige meisjes.

Als klap op de vuurpijl verkocht de 42-jarige escortdame Patrizia D’Addario recentelijk opnames aan een linkse krant waarop Berlusconi te horen is. Zijn vrouw, Veronica Lario, wil inmiddels van hem scheiden. Berlusconi kondigde al aan zijn leven te willen beteren en in september op pelgrimstocht te gaan.

Bron: Dag.nl, 3 augustus 2009

Lees ook:Gecensureerde foto’s Berlusconi toch gepubliceerd
Lees ook:Onderzoek naar seksfeestjes van Silvio Berlusconi
Lees ook:Berlusconi vindt foto’s onschuldig
Lees ook:Villa Berlusconi wemelt van de bikini babes
Lees ook:Berlusconi heeft spijt van wilde leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.