Vrouw Berlusconi wil echt scheiden

veronica_larioOok al is scheiden dan ‘not done’ in het katholieke Italië, Veronica Lario (53), de vrouw van Berlusconi, zet de echtscheiding door.

Veronica wil niet alleen scheiden, ze wil er via de rechter ook zoveel mogelijk aan overhouden aan het vermogen van Silvio Berlusconi (73). Het vermogen van de premier bedraagt naar verluidt enkele miljarden euro’s.

Veronica had in mei al gezegd dat zij na diverse buitenechtelijke escapades van haar man wilde scheiden. De advocaten van Lario en Berlusconi hadden de afgelopen maanden tevergeefs geprobeerd de vermogenskwesties in der minne te schikken.

Lario wil Berlusconi flink laten bloeden en hem schuldig laten verklaren aan het mislukken van het huwelijk. De kwestie wordt ingewikkelder gemaakt doordat de premier, naast de drie kinderen met Lario, ook twee kinderen heeft uit een eerder huwelijk.

Van het vermogen van Berlusconi, die de belangrijkste commerciële tv-zenders van Italië bezit, evenals een belangrijke uitgeverij, een verzekeringsmaatschappij en veel onroerend goed, moeten de kinderen allemaal hun aandeel krijgen.

Lees ook:Vrouw Silvio Berlusconi wil scheiden
Lees ook:Italië smult van Berlusconi en Noemi
Lees ook:Het wordt Berlusconi allemaal teveel
Lees ook:Berlusconi laat gezin lijden met flirtgedrag
Lees ook:Ex-vrouw Berlusconi ontvangt 300 duizend per maand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.