Italiaanse avond in Schoonewelle

aperitiviDinsdagavond 8 december staat in museum Schoonewelle de avond geheel in het teken van Italië. Marijke Simone en Jillis Douwes nemen de aanwezigen mee!

In december steekt het museum weer wat meer tijd in het maken van lekkere hapjes en kiest met net wat meer zorg de drank uit. Italië is natuurlijk het land bij uitstek voor inspiratie. Tijdens deze bijzondere avond kun je Italiaanse hapjes en verschillende wijnen proeven. Marijke en Jillis lichten toe wat en waarom iets lekker is en juist ook wat goed te combineren is.

Reserveren voor deze avond is noodzakelijk, het maximaal aantal deelnemers is 20 personen. De aanvang van deze Italiaanse avond is 20.00 uur en de kosten zijn 7,50 euro inclusief de hapjes en de wijnen. De Winterfair in Schoonewelle Centrum Natuur en Ambacht duurt tot en met 31 december en biedt een tal van activiteiten. De Winterfair is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00-17.00 uur en op zondag van 13.00-17.00 uur. Eerste Kerstdag is het museum gesloten.

Voor meer informatie: www.schoonewelle.nl

Lees ook:Naar la Scala in Milaan
Lees ook:Italië.blog.nl zoekt nieuwe redacteur!
Lees ook:Italiaanse Nepwijn in Duitsland
Lees ook:De Gondelier van Utrecht
Lees ook:Bouw brug vasteland Sicilië start in december

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.