Italië.blog.nl zoekt nieuwe redacteur!

Met pijn in mijn hart neem ik binnenkort afscheid van Italië.blog.nl. Mijn aandacht en tijd zijn langzaamaan verschoven naar Turkije, dus ik zal alleen nog schrijven voor Turkije.blog.nl binnen Blog.nl. Per 1 januari 2011 (of eerder) komt er dus een nieuwe plek vrij.

Als redacteur van Italië.blog.nl breng je bezoekers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws over Italië. Daarnaast bouw je ruimte in voor historie, cultuur, human interest, reistips, de Italiaanse taal, fashion, design, de Italiaanse keuken en alles wat je zelf nog kunt bedenken. Je kunt zelfstandig een nieuwsselectie maken, je hebt een mening en schuwt niet om deze kenbaar te maken. Je plaatst dagelijks een aantal berichten. Dat hoeft niet veel tijd te kosten en het is goed met je andere activiteiten te combineren.

Heb jij een passie voor alles dat met Italië te maken heeft, een vlotte pen en beschik je over een journalistieke achtergrond? Stuur dan een bericht naar [email protected].

Kijk voor meer informatie op Blog.nl.

Lees ook:Nieuwe redacteur Italiëblog
Lees ook:Bulldozer kleedt meisje uit
Lees ook:Minder kinderen geboren in Milaan
Lees ook:Contact
Lees ook:Sandra opende een Bed & Breakfast onder de Italiaanse zon

Eén reactie op “Italië.blog.nl zoekt nieuwe redacteur!

  1. Daan

    Ha Jenny, jammer voor de lezers! Maar veel plezier en succes met je Turkije-blog en je andere activiteiten. Bedankt voor al je Italia-updates. Heb ze vanuit Italië en Nederland altijd graag gelezen en ik hoop dat je opvolger je goede werk voortzet!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.