AC Milan loopt in op rivaal Inter

ac-milanAC Milan heeft zondagmiddag goede zaken gedaan in de Italiaanse Serie A. De ploeg van coach Leonardo won het thuisduel tegen Siena met 4-0.

Milan heeft nu nog maar drie verliespunten minder dan rivaal Internazionale. Grote man voor Milan was Ronaldinho met drie treffers. Dat de thuisploeg een eenvoudige middag had, was te danken aan Siena-doelman Gianluca Curci. De goalie kreeg rood na een charge op Marco Borriello in het strafschopgebied. Ronaldinho benutte de toegekende penalty.

Na 28 minuten spelen deed Borriello zelf een duit in het zakje door de tweede goal te maken. Na rust wist de Braziliaan Ronaldinho nog tweemaal het net te doen bollen. AS Roma nam dankzij een 3-0 overwinning op Genoa de derde plaats in de Serie A over van Juventus. Luca Toni scoorde tweemaal voor de Romeinen. Juventus ging tegen Chievo Verona onderuit met 1-0. De club uit Turijn kan vanavond nog een plaats zakken als Napoli een punt weet over te houden aan het treffen met Palermo.