Monica Bellucci (45) weer zwanger van meisje

monica-bellucci-incintaMonica Bellucci is op 45-jarige leeftijd drie maanden zwanger van een meisje. Eerder al kreeg ze in 2004 samen met de Franse acteur Vincent Cassel dochter Deva.

Toen Monica Bellucci zwanger was van Deva poseerde ze naakt voor de Vanity Fair in protest tegen Italiaanse wetten die het gebruik van spermadonors tegenwerken. In een documentaire over de film The Passion of the Christ, waarin ze Mary Magdalene speelde, zei Bellucci dat ze een agnost was maar geloofde in een “mysterieuze energie” die oceanen vult gedurende het tij en de natuur en levende wezens verbindt.

Bellucci’s huwelijk, dat al stand houdt sinds 1999, wordt gezien als een van de meest sterke in de filmwereld. Ze is ook in diverse films verschenen met de charismatische Vincent Cassel, een van de grootste sterren in Frankrijk. Hij heeft succesvolle gangsterrollen gespeeld in Engelstalige films van Ocean’s Twelve tot David Cronenberg’s Russische gangsterdrama Eastern Promises.

Bellucci, die schitterde in Malena, Matrix Reloaded, The Passion of the Christ en The Brothers Grimm, was eerder getrouwd met de Italiaanse fotograaf Claudio Carlos Basso. Dit korte huwelijk, dat begon in 1990, bracht geen kinderen voort. Na Deva op de wereld gezet te hebben beschreef ze de ervaring als vleselijk en goddelijk.

Zou Monica Bellucci op 45-jarige leeftijd via de natuurlijke weg zwanger zijn geraakt of heeft ze dokter Antinori benaderd? Deze dokter haalde in 1994 het nieuws toen hij een postmenopauzale vrouw van 63 jaar zwanger hielp worden met donor-eitjes en hormonen.

Life in Italy

Lees ook:Monica Bellucci (45) bevalt van tweede dochter
Lees ook:Monica Bellucci poseert weer zwanger
Lees ook:Monica Bellucci: schoonheid wordt bestraft
Lees ook:Italiaanse vrouw (54) zwanger op natuurlijke wijze
Lees ook:Italianen prefereren eigen sekssymbolen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.