Italianen prefereren eigen sekssymbolen

Monica BellucciWanneer het aankomt op sekssymbolen uit de filmwereld geven Italianen de voorkeur aan hun eigen hunks en babes boven die van Hollywood. Dit bleek uit een nieuw onderzoek op internet.

Het onderzoek getiteld ‘Love and Cinema’ ondervroeg zo’n  800 mensen in de leeftijd van 18 tot 60 jaar en onthulde dat het binnenlandse sekssymbool Raul Bova de voorkeur genoot boven de knappe George Clooney. Monica Bellucci won van Julia Roberts. Bova, bekend van zijn rol in ‘Under the Tuscan Sun’, en veteraan Giancarlo Giannini waren de best bekeken Italiaanse acteurs in de poll.

Maar zelfs relatief onbekende TV sterren als Gabriel Garko en Luca Zingaretti werden de ‘ideale man’ genoemd boven beroemdheden als Leonardo Di Caprio en Brad Pitt. Bellucci, die verscheen in The Matrix series, was de best bekeken Italiaanse actrice in het buitenland, zelfs vergeleken met binnenlandse sterren als Sabrina Ferilli en Giovanna Mezzogiorno. Ook veroverde ze supersterren als Angelina Jolie, Scarlett Johanssen en Megan Fox.

Raul BovaHet onderzoek, uitgevoerd door Meetic group, een dating website, keek ook naar de invloed van films met een waargebeurd liefdesverhaal. Dit bleek in 43.4% van de gevallen een belangrijke rol te spelen in het bij elkaar brengen van stelletjes. Dit percentage steeg met 59.7% onder mensen boven de 55 jaar. De liefdesverhalen die een groot effect bleken te hebben op romances waren films als Ghost, Pretty Woman, An Officer and a Gentleman en Dirty Dancing en als klassiekers als Casablanca en Gone With the Wind.

ITALY Magazine

Lees ook:Monica Bellucci (45) weer zwanger van meisje
Lees ook:Monica Bellucci: schoonheid wordt bestraft
Lees ook:Monica Bellucci poseert weer zwanger
Lees ook:Italianen passie voor illegaal downloaden
Lees ook:Italianen dikker op vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.