Berlusconi mogelijk vervolgt voor prostitutie

De Italiaanse premier Silvio Berlusconi blijft de erotische gemoederen bezig houden.

Na de onthullende foto’s in de Spaanse krant El Pais en eerdere geruchten over zijn affaire met de pas 18-jarige Letizia Noemi, is er nu een relletje ontstaan over een aantal dames van lichte zeden die zouden zijn betaald om op feestjes op het Palazzo Grazioli, de privé-woning van de premier in het centrum van Rome, te verschijnen. Justitie wil onderzoeken of de dames zijn aangezet tot prostitutie, wat een strafbaar feit is in Italië.

Het openbaar ministerie in de Zuid-Italiaanse stad Bari is het onderzoek gestart en heeft enkele jongedames ondervraagd. Deze hebben bevestigd dat ze geld kregen om deel te nemen aan de feestjes. Ze zouden zijn gestuurd door een ondernemer uit Bari, die nu verdacht wordt van aanzetting tot prostitutie. De zaak kwam in het openbaar nadat de gezaghebbende krant Corriere della Sera een 42-jarige vrouw interviewde die zei dat ze betaald was om op te draven. Zij gaf justitie geluidsopnames van haar verblijf in Palazzo Grazioli.

Berlusconi spreekt de beschuldigingen tegen en stelt dat er door de linkse pers een lastercampagne tegen hem wordt gehouden.

Bron: Telegraaf, 19 juni 2009

Lees ook:Onderzoek naar seksfeestjes van Silvio Berlusconi
Lees ook:Berlusconi spant rechtszaak aan tegen media
Lees ook:Pooier vertelt: “Ik leverde Berlusconi hoeren”
Lees ook:Berlusconi ontkent escapades met tienermeisje
Lees ook:Berlusconi: ‘Beter passie voor mooie vrouwen dan homo’

Eén reactie op “Berlusconi mogelijk vervolgt voor prostitutie

  1. Ja toch , niet dan?

    Tijd dat JP zijn vriendje eens goed aan de galg gaat ! Met al zijn macht is er van democratie in Italie geen sprake meer …

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.