Berlusconi: ‘Beter passie voor mooie vrouwen dan homo’

Nadia Macrì

De Italianen konden gisteren in de kranten lezen over het zoveelste schandaal waarbij hun premier betrokken is. Het aanzien van Silvio Berlusconi daalt elke dag. Maar partijpolitieke berekening houdt de Italiaanse premier voorlopig in het zadel.

De prostituee Nadia Macrì (27) zou aan het openbaar ministerie in Palermo verklaard hebben dat ze tweemaal seks met de premier had en daarvoor telkens 5.000 euro kreeg. Macrì vertelde onder meer hoe ze één keer uitgenodigd werd in de villa van Berlusconi op Sardinië. Daar zouden 25 jonge vrouwen verbleven hebben en werd volop wiet gerookt, ‘aangevoerd met de privéjet van de premier’. Maar Berlusconi zelf rookte nooit, voegde ze eraan toe. Of Macrì de waarheid spreekt, is volkomen onduidelijk, Berlusconi verwijst haar verklaringen resoluut naar de prullenmand.

Berlusconi lag de jongste dagen onder vuur omdat een toen 17-jarige meisje, Ruby, aanwezig zou zijn geweest op seksfeestjes van de premier. De premier werd nog meer in verlegenheid gebracht toen bleek dat hij in mei bij de politie in Milaan was tussengekomen omdat Ruby gearresteerd was wegens diefstal. Volgens de commandant van het politiebureau kwam er een telefoontje van het kabinet van de premier met de mededeling dat Ruby de kleindochter was van de Egyptische president Hosni Moebarak.

Lees dit sappige artikel verder op De Standaard

Lees ook:Villa Berlusconi wemelt van de bikini babes
Lees ook:Berlusconi spant rechtszaak aan tegen media
Lees ook:Berlusconi wil vriendinnetjes mailen op Valentijnsdag
Lees ook:Berlusconi ontkent escapades met tienermeisje
Lees ook:Onderzoek naar seksfeestjes van Silvio Berlusconi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.