Bloedende Berlusconi beeldjes

Gewonde Berlusconi's

Niet alleen vliegen de replica’s van Milaan’s Dom sinds de aanslag op premier Berlusconi als warme broodjes over de toonbank, ook de gewonde Berlusconi’s vliegen uit de kerststalletjesmarkt te Napels.

De Napolitanen zijn blijkbaar niet heel erg te spreken over hun premier, aangezien Berlusconi ook al figureert met prostituees, het 18-jarige model Noemi Letizia en zijn ex-vrouw in een spottende kerststal in Napels. Wellicht heeft het iets te maken met het grote verschil tussen het rijke noorden en het meer échte mediterrane zuiden van Italië.

Lees ook:Berlusconi met hoeren in kerststal
Lees ook:Berlusconi: ‘Mijn playboy dagen zijn voorbij’
Lees ook:Berlusconi ontkent ‘ongepaste’ verhouding
Lees ook:Berlusconi’s minderjarige liefje ontvangt award
Lees ook:Villa Berlusconi wemelt van de bikini babes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.