Berlusconi met hoeren in kerststal

Presepe Berlusconi e VeronicaDe Italiaanse premier Silvio Berlusconi, zijn ex-vrouw Veronica Lario, enkele transseksuele prostituees en paus Benedict XVI figureren in een spottende kerststal in Napels.

In de kerststal knielt Berlusconi voor Veronica Lario, terwijl de 18-jarige Noemi Letizia achter hem staat. Patrizia D’Addario, de prostituee die onlangs een boek publiceerde over de premier, figureert ook in de kerststal. Paus Benedict XVI staat afgebeeld met een gipsverband om, wat verwijst naar de breuk van zijn rechter pols door een val tijdens zijn zomervakantie in de Alpen in juli.

In de kerststal figureert ook de voormalig gouverneur van de regio Lazio, Piero Marrazzo. Hij is het middelpunt van een schandaal met transseksuele prostituees, afpersing en drugs. Marazzo zou momenteel in een spiritueel opvangcentrum van een klooster buiten Rome verblijven. In de kerststal wordt hij vergezeld door verschillende transseksuele prostituees.

Presepe NoemiDe figuren in de kerststal werden gemaakt door een van de beste kerststalontwerpers van Napels, Marco Ferrigno. Hij stelt zijn creatie ten toon in de Via San Gregorio Armeno, een beroemde straat die bekend staat om haar vele winkels met imaginaire kerststallen. Ferrigno zei dat de drie wijzen worden verbeeld door Berlusconi, de chef van het Italiaanse bureau van de Civiele Bescherming, Guido Bertolason, en het hoofd van Italië’s rijkspolitieschool in Coppito, Fabrizio Lisi.

“Deze drie personen deden alles wat ze konden na de ramp die L’Aquila trof,” vertelde Ferrigni, waarbij hij toevoegde dat president Barack Obama zal figureren als een van de herders. Hij verwees naar de vernietigende aardbeving in april in de centraal gelegen regio Abruzzen rondom L’Aquila, waardoor bijna 300 mensen de dood vonden en zo’n 50,000 mensen dakloos werden. Volgens Ferrigni wordt de kerststal geveild en gaat de opbrengst naar het goede doel.

Corriere della Sera

Lees ook:Bloedende Berlusconi beeldjes
Lees ook:Vrouw Berlusconi wil echt scheiden
Lees ook:Een Napolitaanse kerststraat
Lees ook:Berlusconi laat gezin lijden met flirtgedrag
Lees ook:Villa Berlusconi wemelt van de bikini babes

0 reacties op “Berlusconi met hoeren in kerststal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.