AAFKE’S: Italiaanse body-producten en geuren

AAFKESAAFKE’S is importeur van diverse Italiaanse body-producten en geuren. Op de website vind je de merken BOIS1920, Profumo Di Firenze Odori, Sweet Years, Voglia Di…, Beauty Spa, Travel en Terre D’Orient.

Naast deze exclusieve geuren verkoopt AAFKES ook het trendy merk Sweet Years. Sweet Years is in Italië een populair kledingmerk, opgericht door Christian Vieri en Paolo Maldini. Sweet Years is opgebouwd uit verschillende lijnen. De producten (eau de toilettes, body milk en cream, shower gel etc) zijn specifiek bedoeld voor jonge mannen en vrouwen.

Voglia Di… zijn producten voor bad, douche en huidverzorging en zijn geschikt voor verschillende leeftijden. Zo is Voglia Di… Coccole geschikt voor jonge kinderen (vanaf 4 jaar). De lijn bestaat uit shampoo’s en douchegels. Ze zijn verpakt in frisse, kleurrijke verpakkingen. Cereali & C. is een lijn huidverzorgingsproducten op basis van granen. De producten van Voglia Di… Yogurt zijn gebaseerd op de rijkheid aan lactose en proteine in yogurt.

Terre D’Orient zijn bad, douche en huidverzorgingsproducten speciaal geschikt voor de mannenhuid. Beauty Spa is een huidverzorgingslijn gebaseerd op algen en mineralen.

De Smaak van Italië

Lees ook:Italiaanse wijntherapie tegen huidveroudering
Lees ook:Dolcevia webshop met Italiaanse producten open
Lees ook:Italië in veertien dagen
Lees ook:Gucci lanceert kinderlijn
Lees ook:‘Nieuwjaars make-up’ serieuze zaak voor Italiaanse dames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.