Bulldozer kleedt meisje uit

Meisje laat zich uitkleden door bulldozer op RAI DueOp deze zondagochtend is het tijd voor iets leuks. Dat ook een beetje opwindend is. Als je ten minste iets hebt met bulldozers. Op RAI Due is een Italiaanse variant van het tv-programma ‘Wedden dat’  te zien. Een van de weddenschappen was wel heel opmerkelijk: een bulldozerbestuurder kleedde met zijn bulldozer een mooi meisje uit. Nou ja, niet helemaal. Maar het leverde wel mooie beelden op. Zie het filmpje op filmpjes.blog.nl.

Lees ook:Italië geschokt over mishandeling in crèche (video)
Lees ook:Nieuwe redacteur Italiëblog
Lees ook:Caffè con latte á la Obama
Lees ook:Italië.blog.nl zoekt nieuwe redacteur!
Lees ook:Italië op haar best: Alfa 8C Spider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.