Homo Cultuur Centrum in Rome overvallen

Het logo van het Mario Mieli Home Cultuur Centrum Een groep neo-fascistische jongeren heeft donderdag het Mario Mieli Homo Cultuur Centrum overvallen en geplunderd. Dit gebeurde toen er nog enkele leden aanwezig waren. Hun optreden zorgde er voor dat de vandalen zich uit de voeten maakten en dat er geen gewonden zijn gevallen. Bij hun overval en hun vlucht scandeerden de onruststokers homofobe slogans en prezen zij het bewind van de voormalige dictator Benito Mussolini. De politie is nog op zoek naar de daders. Steeds vaker is er in Italië sprake van geweldpleging door neo-fascisten. Vorige week arresteerde de politie in Noord-Italië een jeugdbende na openlijke geweldpleging.

Lees ook:Mussolini veelvuldig gedownloade applicatie in Italiaanse App Store
Lees ook:Vincere, film over Mussolini’s geheime vrouw
Lees ook:Italiaanse pater brengt Hitlergroet
Lees ook:Mussolini op loonlijst Britse geheime dienst
Lees ook:Geen onderzoek naar moord op Mussolini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.