Geen onderzoek naar moord op Mussolini

http://www.earthstation1.com)Er komt definitief geen onderzoek naar de moord van 63 jaar geleden op de fascistische leider Benito Mussolini en zijn minnares Claretta Petacci. Beiden werden vermoord door de Partizanen. Dat was schending van het oorlogsrecht, aldus de neef van Mussolini, Guido, en hij spande een rechtszaak aan. Vorig jaar seponeerde de Italiaanse justitie de zaak wegens verjaring, waartegen Guido Mussolini beroep aantekende. Volgens zijn advocaten kan een schending van oorlogsrecht niet verjaren. Maar nu heeft het Italiaanse Hoogste Hof van Cassatie dit beroep ontvankelijk verklaard.

Lees ook:In Italië is prostituee niet betalen verkrachting
Lees ook:Carabinieri mogen niet vreemdgaan
Lees ook:Eis 11 jaar cel tegen ‘maffiasenator’
Lees ook:Berlusconi reageert woedend op uitspraak Hof
Lees ook:Engel van Perugia eindelijk veroordeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.