Onderzoek: voetbal beïnvloedt seks

www.ontdeknederland.org)Echt wereldschokkend zijn de resultaten niet. Sterker nog, wat professor Chiara Simonelli van de Romeinse universiteit heeft geconcludeerd na haar onderzoek is vrij logisch: voetbal beïnvloedt seks. Ze heeft bewezen dat als het favoriete team van een voetbalfan verliest, hij depressief is, en geen zin heeft in seks. Maar goed, dat heb je met depressiviteit, en dan maakt het niet uit of het over voetbal gaat.

Maar Simonelli kan het wel mooi verwoorden: "Passie voor voetbal kan resulteren in slapeloze nachten voor Italiaanse vrouwen." Vooral verlies in belangrijke wedstrijden kan er nachtenlang voor zorgen dat het in bed geen 1-0 wordt.

Maar er is een oplossing voor: begrip. Als vrouwen niet geïrriteerd reageren maar begrip opbrengen voor de gemoedstoestand van hun mannen dan komt het goed. Een beetje knuffelen doet wonderen. Misschien kan er dan alsnog snel gescoord worden. Anders maar hopen dat er volgende week wel wordt gewonnen!

Lees ook:Air France-KLM mag Alitalia overnemen (als …)
Lees ook:Arrestaties na geruzie over EK
Lees ook:Vakbonden en regering komen met nieuw plan Air France-KLM
Lees ook:Paus vindt condooms geen oplossing
Lees ook:Beëdiging Berlusconi III

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.