Tros TV show bezoekt Wesley en Yolanthe in Milaan

Wesley en Yolanthe

Vanavond gaat Ivo Niehe op bezoek bij Wesley Sneyder en voetbalvrouw Yolanthe Cabau van Kasbergen in Milaan.

In hun kersverse penthouse heeft Ivo een mooi gesprek met het recent verloofde liefdespaar. Daarbij worden er ook unieke beelden getoond van Yolanthes reis langs de projecten van haar stichting Stop Kindermisbruik in India. Verder ook een portret van Pierre Kartner.

TROS TV Show, zondag 31 januari 2010, 21:20 – 22:15, Nederland 1

Lees ook:Exclusieve Italiaanse beelden bij Pien
Lees ook:Achter de schermen van Venetië
Lees ook:Eluana Englaro begraven in Paluzza
Lees ook:Belangrijkste renaissanceschilderij van Nederland bestaat uit 2 delen
Lees ook:Schaatsers kunnen in 2011 terecht op Italiaans stuwmeer

7 reacties op “Tros TV show bezoekt Wesley en Yolanthe in Milaan

  1. katootje

    Gadverdamme!!! Je zou alle kerels wel op een rij willen zetten en dan de mitrailleur erop! Wat zijn het toch een vreselijke wezens, wat een ellende en verdriet ontketenen zij, het is niet te geloven als je de beelden er niet bij ziet. Een horrorfilm!! Het zal een tijd duren voor ik die beelden uit mijn hersenen gebannen heb. Tot die tijd bekijk ik mannen met andere ogen. Ik walg van ze!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jenny Theirlynck

      Yolanthe’s reis langs de kinderbordelen in India was inderdaad schokkend. Maar er bestaan ook mannen die wél een geweten hebben.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Marit

    Dat was ook mijn eerste gedachte: Mannen zijn verschrikkelijke wezens! Maar je kan ze niet over 1 kam scheren natuurlijk.
    Die mensen zijn verblind door armoede, leven allemaal in een hel waarschijnlijk maar: die gewetenloze mannen die de meisjes ontvoeren en de verkrachters…tja…verdienen eigenlijk alleen nog maar de dood! Niet meer en niet minder!
    Maar het is vooral de regering die er niet naar omkijkt. Want dat zijn uiteindelijk de mensen die er echt wat aan kunnen doen! Help je eigen land, desnoods met onze hulp!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Wendy Peleman

    Ik vroeg me bij het begin van de uitzending af waarom Yolanthe meedeed aan de TV Show, maar bij het horen over haar rol in de stichting werd het me duidelijk. Via haar bekendheid slaagt ze er op deze manier in om dit vreselijke misbruik van jonge meisjes en vrouwen op de voorgrond te brengen. Fantastisch gedaan Yolanthe!! Ik bewonder je echt om dit initiatief en de kracht om zo’n vreselijke dingen met je eigen ogen te gaan bekijken en tot in onze huiskamer te brengen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Els Gerbrands

    Ik begrijp bij god niet, wat deze mooie meid in hem ziet. Geld misschien ?

      /   Beantwoorden  / 
  5. karel

    Inderdaad walgelijk, maar om nu alle mannen over 1 kam te scheren en de mannen in je omgeving met andere ogen te bekijken is nog walgelijker! Alsof alle mannen zich bezighouden met dit soort praktijken. Ga toch weg. Belachelijk!

      /   Beantwoorden  / 
  6. kees

    heey leuk dat jullie samen doen tot als ik jou zie

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.