Laatste Champions League-wedstrijd Maldini

voetbalreport.nl)Nu AC Milaan door Arsenal is uitgeschakeld, zit de Champions League-carrière er voor Paolo Maldini op. Maar liefst 172 duels heeft hij gespeeld. Hij won deze belangrijkste Europese voetbalcup 5 keer: in 1989, 1990, 1994, 2003 en 2007. Maar dit jaar geen nieuw succes voor de 39-jarige routinier, die onlangs zijn 1000e wedstrijd speelde, maar na dit seizoen stopt. Of hij nog een prijs aan zijn immense prijzenkast kan toevoegen, valt te bezien. In de competitie staat AC Milan een straatlengte achter op stadsgenoot Inter. In de beker is Milan ook al uitgeschakeld.

Lees ook:Inter Milan kampioen na nederlaag AC Milan
Lees ook:Paolo Maldini wil carrière afsluiten in blauw shirt
Lees ook:Italiaanse Supercup wederom in China
Lees ook:Inter wint van Milan, rood Sneijder
Lees ook:Inter Milaan wint Champions League

0 reacties op “Laatste Champions League-wedstrijd Maldini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.