Vermoorde vrouw aangetroffen voor villa George Clooney

villa georgeEr is een lijk aangetroffen op een paar meter van George Clooney’s villa aan het Comomeer in Italië. Het is nog onduidelijk of het sekssymbool iets te maken heeft met de gruwelijke moord. Het slachtoffer werd met een bijl vermoord.

De inwoners van Laglio zijn zwaar onder de indruk van de lugubere vondst. Het was de buurvrouw van Clooney die het lijk opmerkte. Ze keek door het keukenraam en zag het lichaam in het water drijven, schrijft de Duitse sensatiekrant Bild. “Ik keek door het raam en zag plots iemand in het water liggen. Ik ging kijken en zag dat het een vrouw was. Ze zag er heel verzorgd uit. Het was een knappe dame met lange benen en een slanke leest. Ze droeg sexy lingerie”, aldus de buurvrouw.

Seks voor moord

Volgens de patholoog had de vrouw nog seks kort voor ze vermoord werd. De moordenaar gebruikte een bijl om zijn slachtoffer te vermoorden. De vrouw was 36 en werd als sinds 25 maart vermist. Het gaat om een Zwitserse uit het kanton Tessin met twee tatoeages: een op de rechterborst en een op de rechterschouder. De Italiaanse politie vermoedt dat het lijk al 36 uur in het water lag voor het gevonden werd naast Clooney’s villa Oleandra. (HLN)

Lees ook:Arrestaties na bloedige vete tussen maffiaclans
Lees ook:Vermoord vanwege zwangerschap
Lees ook:George Clooney klaagt Italiaanse fotograaf aan
Lees ook:David Beckham ingetrokken bij George Clooney
Lees ook:Italiaanse politie vindt explosieven bij Clooney’s villa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.