Zoonlief camorrabaas pleegt zelfmoord

De zoon van een Camorra topbaas, die in de gevangenis zit wegens afpersing, hing zichzelf op in zijn cel.

Zoonlief, de 38-jarige Rosario Vallaro, wordt verdacht van het uitknijpen van een garagemedewerker in Portici nabij Napels voor beschermingsgeld. De politie arresteerde hem in maart, samen met zijn broer Raffeale en zwager Giovanni Spina. It’s all in the family, dat blijkt.

Vallaro werd afgelopen weekend overgebracht van een gevangenis vlakbij Napels naar een jeugdgevangenis in de zuidelijke regio Puglia. De politie kon geen verklaring geven voor de zelfmoord van de maffioso. Wellicht kon hij de druk in de gevangenis niet meer aan. Rosario is de zoon van Portici’s maffiabaas Luigi Vallaro, die momenteel eenzame opsluiting geniet.

In juni werd een maffiabaas in Sicilië, die acht jaar kreeg wegens afpersing, vrijgelaten toen hij de adviesraad voor de voorwaardelijke invrijheidsstelling vertelde dat hij erg depressief was en het niet meer uithield in de gevangenis. Aan de depressiviteit van zijn slachtoffers werd blijkbaar niet gedacht. Misschien zat er een vriendje van hem in de adviesraad.

Bron: Life in Italy

Lees ook:Gomorrah acteur opgepakt wegens afpersing
Lees ook:Camorrabaas: Noem me Kitty!
Lees ook:Maffiabaas opgepakt tijdens familievakantie
Lees ook:Rosario Gambino uitgeleverd aan Italiaanse politie
Lees ook:69 mensen opgepakt in strijd tegen Camorra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.