Snel Italiaans: tagliatelle met kaas en zwarte peper

tagliatelleTagliatelle met kaas en zwarte peper. De simpelste recepten zijn vaak de lekkerste. Deze tagliatelle van Dolcevia is een goed voorbeeld!

Zo bereid je het. Bak in een ruime koekenpan met olijfolie de knoflook goudbruin. Voeg de boter toe en laat deze smelten. Haal de pan van het vuur en voeg de peterselie toe. Kook de pasta in ruim water met zout.

Giet de pasta af, bewaar 3 lepels van het kookwater, en mix het met de ingrediënten in de koekenpan. Voeg grofgemalen peper toe. Zet dit alles op een laag vuurtje voor ongeveer 1 minuut.

Als de pasta begint te plakken voeg dan wat van het overgebleven kookwater toe. Strooi de Parmezaanse kaas over de tagliatelle en serveer het meteen.

Buon appetito!

Lees ook:Pastachocolade
Lees ook:Sperziebonen anders: met topping
Lees ook:Lekker in de winter: Malfatti
Lees ook:Pastarecept voor de thuisblijvers
Lees ook:Pasta con rucola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.