Spuiten en slikken onderzoekt Italië

Italië onder de loep

Filemon Wesselink, Zarayda Groenhart, Dennis Storm, Nicolette Kluijver en Sophie Hilbrand maken reportages over verschillende landen aan de hand van de twee bekende onderwerpen uit Spuiten en slikken: seks en drugs. Hoe gaat men ermee om in andere culturen en wat zegt dat over het desbetreffende land? In iedere aflevering komen twee landen aan bod. Vanavond is onder andere Italië aan de beurt.

Schoonheid en vreemdgaan

Seks, uiterlijke schoonheid en straatprostitutie. In Italië probeert Zarayda meer te weten te komen over of Italianen echt zoveel met hun uiterlijk bezig zijn. Zarayda onderzoekt ook of het een cliché is dat alle Italianen vreemdgaan, of dat daar misschien wel een kern van waarheid in zit. Om daarachter te komen, gaat ze op pad met een vrouwelijke privédetective die gespecialiseerd is in ontrouw.

Waarom deze privédetective hierin gespecialiseerd is, komt waarschijnlijk omdat ze zelf ervaring heeft met een ontrouwe man. Cliché’s berusten nu eenmaal altijd op de waarheid: Veel Italiaanse mannen gaan vreemd. Maar, de vrouwen van Italië kunnen er ook wat van en waarschijnlijk nog geraffineerder. Verder duikt Zarayda ook de wereld van de straatprostitutie in en praat met een prostituee over haar leven.

Filemon gaat ondertussen in Californië op zoek naar het verhaal achter de drug Crystal Meth.

Kortom, het wordt een interessante aflevering! Kijken dus!

Spuiten en slikken, zondag 6 september, 22:35, Ned 3.

Lees ook:Nederlanders zijn emotioneler dan Italianen
Lees ook:Italië-correspondenten balen van BNN
Lees ook:Macho’s, moederskindjes, meesterminnaars?
Lees ook:Madonna zoekt stekje in Italië
Lees ook:Italiaanse graffiteurs moeten voor straf eigen muren bespuiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.