Win vrijkaarten voor Giuseppe Tornatore’s BAARÌA!

baariaDoe mee met de prijsvraag en win vrijkaarten voor BAARÌA, een authentiek en ontroerend sfeerbeeld van het Siciliaanse familieleven.

BAARÌA, de nieuwste film van Giuseppe Tornatore (gerenommeerd regisseur van Cinema Paradiso) met muziek van Ennio Morricone (Once Upon a Time in the West), is een Italiaanse familiekroniek gesitueerd in het oogstrelende Sicilië van begin twintigste eeuw. Centraal staat het leven van Peppino Torrenuova: zijn zorgenloze jeugd in de jaren ’30, zijn verboden liefde en huwelijk met de mooie Mannina, én zijn rumoerige politieke carrière.

Stuur voor 17 mei je naam, emailadres en woonplaats naar [email protected] en maak kans op 2 vrijkaarten voor BAARÌA! De vrijkaarten zijn geldig in elk theater waar de film vanaf 6 mei draait. Kijk hier voor theaters waar de film draait.

Bekijk de trailer:

Lees ook:Baarìa – Oogstrelende film over authentiek Sicilië
Lees ook:Film met positieve Italiaanse instelling
Lees ook:Vincere, film over Mussolini’s geheime vrouw
Lees ook:Italiaanse films op kerkplein Leiden
Lees ook:Verzet tegen ‘domme blondjes’ Italiaanse tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.