Omstreden arts gaat door met zijn soda tegen kanker

Zijn behandeling werd al één vrouw fataal, maar de dokter Tullio Simoncini gaat gewoon door met zijn 'aparte' behandelingsmethode van kanker: de toediening van soda of zuiveringszout. Dat de inmiddels geschorste dokter gewoon doorgaat, blijkt uit de uitzending van Netwerk van 20 februari.

Volgens Simoncini wordt kanker veroorzaakt door schimmels. Deze schimmels zijn te bestrijden door middel van zuiveringszout of soda. Na de dood van een behandelde vrouw in Bilthoven, stond in het inspectierapport dat de zouttherapie zinloos is en zelfs gevaarlijk kan zijn. Simoncini bestrijdt dat in het exclusieve interview met Simoncini. Niet hij, maar oncologen zijn de charlatans, aldus de Italiaan. Uit de Netwerk-uitzending blijkt dat Simoncini inmiddels weer een nieuwe klant heeft uit Nederland, een 25-jarige Amsterdamse.

Lees ook:Bekendste arts blijkt crimineelste arts
Lees ook:Berlusconi onbevredigd zonder verovering
Lees ook:Stress grootste factor dodelijke ziektes Italië
Lees ook:Onderzoeksinstituut Italië: ‘Meeroken ook schadelijk voor roker’
Lees ook:Italië geschokt over mishandeling in crèche (video)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.