Voorjaarssalon Il Sogno Amerongen

Tredici TorriIl Sogno

Il Sogno in Amerongen organiseert op 3 en 4 april een voorjaarssalon waarbij alles in het teken staat van Italië. Je kunt hier kennis maken met de bedrijven Sciarpe Diem, Koksgasten en Amedei, die samen met Il Sogno de invulling verzorgen.

Sciarpe Diem

Na hun terugkeer uit Italië startte Sciarpe Diem een bedrijf in Italiaanse modeaccessoires. De producten zijn de koop via de webwinkel en beurzen. Tijdens de Voorjaarssalon zullen de nieuwste modellen tassen van Gabs en Tredici Torri worden getoond.

Koksgasten

Anneke Mulder is de drijvende kracht achter Koksgasten. Deze kookschool uit Driebergen verzorgt kookworkshops, zakelijke evenementen, catering en je kunt hier terecht voor kookbenodigdheden. Koksgasten organiseert samen met Il Sogno al een tijd de Giro d’Italia, een culinaire reis door de regio’s van Italië.

Amedei

Amedei staat voor bijzondere Italiaanse chocolade. De familia achter dit bedrijf had de wens de beste chocolade ter wereld te maken. Hiervoor houdt zij het gehele productieproces, van boon tot reep, in eigen hand. Tijdens de voorjaarssalon zal het volledige chocoladeassortiment te bewonderen en te proeven zijn. Ook is er een speciaal kennismakingspakket te verkrijgen.

Kunst

Tenslotte kun je ook het werk van verschillende, voornamelijk, Italiaanse kunstenaars bewonderen zoals Gesine Arps, Sabina Feroci, Riccardo Pagni, Ornella Baratti Bon en Mirca Lucato.

Praktisch

Locatie: Il Sogno, Overstraat 22, Amerongen, tel: 0343-454700. Datum: vrijdag 3 april van 19.00 tot 21.30 uur, zaterdag 4 april van 11.00 tot 17.00 uur. Entree: gratis.

Bron: Nieuwsbladdekaap.nl, 30 maart 2009

Lees ook:Een culinaire Giro d’Italia op de Utrechtse Heuvelrug
Lees ook:Italiaanse avond in Amerongen
Lees ook:Italia al Dente in Amsterdam
Lees ook:St.Mark ‘s Bell toren Venetië binnenkort van chocolade
Lees ook:Nieuwe Italiaanse chocolade beschermt tegen UV-straling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.