Italia al Dente in Amsterdam

Loods 6

Voor alweer de vierde keer wordt in Loods 6 in Amsterdam Italia al Dente georganiseerd. Je kunt hier je hart ophalen aan authentieke Italiaanse lekkernijen, wijnen, cinema en nog veel meer.

Truffels en chocolade

Er nemen ruim 40 Italofielen deel aan Italia al Dente. Zij hebben zorgvuldig een selectie gemaakt uit kwaliteitsproducten die rechtstreeks uit Italië worden geïmporteerd. Je kunt proeven van kwaliteitswijnen van gerenommeerde wijnimporteurs, kazen, vleeswaren, chocolade, olijfolie, broden, truffelspecialiteiten, koffie en pasta.

Culinair

Ook houdt Italia al Dente lezingen en worden er wijnproeverijen georganiseerd, onder andere door culinair journalist Onno Kleyn. Verder kun je van alles vinden over speciale taal- en culinaire reizen en zijn er leuke hebbedingetjes te krijgen voor kookliefhebbers.

Kunst & film

Voor fans van de Italiaanse film is er in samenwerking met het filmfestival van Siena een filmprogramma samengesteld. Bij de stand van Galerie Art Options/Il Sogno kun je het werk van Italiaanse kunstenaars bewonderen.

Info

Entree € 11,50. Hiermee maak je automatisch kans op een FAB28 SMEG-koelkast. Voor de diverse proeverijen en workshops betaal je extra. Datum: weekend van 21 en 22 maart. Locatie: Loods 6, KNSM laan 143 in Amsterdam,
tel 020 4182020. Zie ook Italia al Dente.

Bron: Italië Magazine, Italia-al-dente.com

Lees ook:Italiaanse sferen tijdens de wintermaanden
Lees ook:Voorjaarssalon Il Sogno Amerongen
Lees ook:Een culinaire Giro d’Italia op de Utrechtse Heuvelrug
Lees ook:James Bond te paard tijdens paardenrace Siena
Lees ook:Italianen vinden Amsterdam koud en nat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.