Nederlandse man niet sexy, Italiaanse man wel

Italiaan de adonisos

Volgens Nederlandse vrouwen komen de adonissen uit Italië. Dit komt tegemoet aan het beeld dat Nederlandse mannen van zichzelf hebben: 70 procent van hen vindt zichzelf niet sexy.

Onderzoek sexappeal

Meer dan 10.000 mannen en vrouwen in 13 verschillende landen, waaronder Nederland, namen deel aan het onderzoek. Daaruit blijkt dat Nederlandse mannen voornamelijk heel onzeker zijn over hun sexappeal.

De helft van hen hecht echter wel belang aan het uiterlijk. Ze gebruiken bijvoorbeeld vaak beautyproducten, waarbij deodorant het populairst is, gevolgd door aftershave en eau de toilette.

Verzorging

Verder bleek uit het onderzoek dat de helft van de Nederlandse vrouwen mannen die lekker ruiken aantrekkelijker vindt. Daarnaast knapt ze af op een stinkende adem en een dikke buik. Ook vindt de meerderheid dat uitstraling belangrijk is bij het bepalen of iemand knap is of niet.

Verder eisen ze een goede hygiëne van mannen. Nederlandse vrouwen hechten veel minder belang aan een volle haardos, een gespierd lichaam en een gave huid.

Bron: Hln.be, 6 januari 2009

Lees ook:Gebonden vrouw valt op vrijgezel
Lees ook:Te veel empathie belemmert vrouwen bij onderhandelingen
Lees ook:Italiaanse adonisos treft het deze zomer
Lees ook:Vakantiegangsters vinden Italianen het mooist
Lees ook:Minder dan één op twee Italiaanse vrouwen werkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.