Gebonden vrouw valt op vrijgezel

www.time.com)Leuke onderzoeken doen die Italianen. Onderzochten ze eerst de g-spot, nu de voorkeuren van de gebonden, vruchtbare vrouw. En wat blijkt: ze vallen op mannelijke vrijgezellen. Die zijn volgens de vrouwen veel aantrekkelijker dan mannen die bezet zijn. Dus misschien ook wel aantrekkelijker dan hun eigen man.

Dit blijkt uit een onderzoek dat gepubliceerd is in het wetenschappelijke tijdschrift Psychological Science. Aan dit onderzoek deden tweehonderd vrouwen mee: honderd vrouwen waren gebonden, de andere honderd niet. Al deze vrouwen moesten foto's van mannen beoordelen. Bij de gebonden, vruchtbare vrouwen scoorden de vrijgezellen op aantrekkelijkheid 13% hoger dan de gebonden mannen. Gebonden, niet-vruchtbare vrouwen vonden juist de gebonden mannen er beter uitzien.

Lees ook:Nederlandse man niet sexy, Italiaanse man wel
Lees ook:Italiaanse adonisos treft het deze zomer
Lees ook:Italiaanse wetenschappers vinden g-spot
Lees ook:Arrestaties na geruzie over EK
Lees ook:De waarheid over het seksleven van Italianen

2 reacties op “Gebonden vrouw valt op vrijgezel

  1. Guiseppe M.

    Ja, daaaag, hier geloof ik dus niets van. Wat een flauwekul.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Esther

    Nou flauwekul… uit ervaring weet ik dat het best wel klopt :-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.