Milaan bezoekt Paramaribo

Een hoge delegatie uit Milaan bezocht donderdag Suriname. De loco-www.milanoexpo-2015.com)burgemeester van de Noord-Italiaanse stad werd onder meer vergezeld door vertegenwoordigers van het Wetenschappelijk Comité van World Expo Milaan 2015. Doel van het bezoek was om steun te krijgen voor de kandidatuur van Milaan als gastheer van de World Expo 2015. Als Suriname Milaan hierbij zou steunen, zou het Zuid-Amerikaanse land kunnen rekenen op samenwerking op diverse gebieden, zo beloofde de delegatie aan de Surinaamse president Venetiaan en minister Kraag-Keteldijk van Buitenlandse Zaken. Dat de delegatie juist Suriname bezocht, kwam door de bekendste zoon van het land, Clarence Seedorf, voetballer bij AC Milan, en ondersteuner van het initiatief om de World Expo 2015 in Milaan te organiseren.

Lees ook:Italië zegt vaarwel tegen VN-conferentie
Lees ook:Italië wil EU-leger
Lees ook:Milaan krijgt Wereldtentoonstelling 2015
Lees ook:Roemeense zigeuners in het nauw
Lees ook:Beëdiging Berlusconi III

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.