Wachten op de bus wordt vijf vrouwen fataal

livingindryden.org)In de buurt van Rome zijn vijf jonge vrouwen om het leven gekomen terwijl ze aan het wachten waren op een bus. Een auto reed op hen in. Waarschijnlijk heeft de chauffeur de controle over zijn voertuig verloren. De vijf slachtoffers waren tussen de 13 en 37 jaar oud. Acht anderen liepen verwondingen op, waarvan een paar heel zwaar. Op de weg waar het ongeluk gebeurde, zijn al veel ongevallen gebeurd. Veel automobilisten lijken te denken dat het twee kilometer lange rechte stuk een racebaan is.

Lees ook:Mysterieuze verdwijning uit 2006 lijkt opgelost
Lees ook:Geen gevangenis voor maffioso vanwege zwaarlijvigheid
Lees ook:Doden bij busongeluk Franse scholieren in Italië
Lees ook:Noord-Italië lijdt onder winterchaos
Lees ook:Bisschop weigert verkeersslachtoffer te trouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.