Mysterieuze verdwijning uit 2006 lijkt opgelost

www.adnkronos.com)Ook Paus Benedictus XVI was geroerd door de verdwijning in juni 2006 van twee Italiaanse broers van 11 en 13 jaar oud. Bijna twee jaar later lijken hun lijken gevonden. Dat gebeurde bij een reddingsactie van een jongen uit een put in het dorp Gravina.

Toen de brandweer het kind redden uit een put, vonden ze de stoffelijke resten van twee jongens. Waarschijnlijk gaat het om Francesco en Salvatore, de twee broers. In juni 2006 waren ze het laatst gezien in Gravina, nabij Bali. Daarna was elk levensteken verdwenen, tot grote beroering van heel Italië. De politie dacht dat de twee waren ontvoerd of het slachtoffer waren van een geweldsmisdrijf. Dat blijkt niet het geval. Hoe de jongens in de put belandden, is nog niet bekend.

Lees ook:George Clooney treedt in openbaar met Elisabetta
Lees ook:Wachten op de bus wordt vijf vrouwen fataal
Lees ook:Gruwelijke dood van gevonden kinderen
Lees ook:Seedorf koopt Italiaanse profclub
Lees ook:Tand en vingers Galilei gevonden Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.