Gruwelijke dood van gevonden kinderen

www.ilsecoloxix.it)De twee lijken die deze week in een put in Gravina di Apulië in Zuid-Italië zijn gevonden, zijn inderdaad van Salvatore en Francesco Pappalardi, twee kinderen die al vanaf de zomer 2006 vermist zijn. Wat er precies gebeurd is, is niet duidelijk. Waarschijnlijk zijn ze op een afschuwelijke manier aan hun einde gekomen.

De lijkjes werden deze week ontdekt door een brandweerman die een jongen die in de 23 meter diepe put was gevallen, eruit wilde halen. Vlak bij deze jongen – die de val overleefde maar wel beide armen en benen had gebroken – lagen de gemummificeerde lichamen van Salvatore en Francesco, bij hun dood elf en dertien jaar oud.

De lichamen lagen vijftien meter van de bodem van de put. Dit zou er op kunnen wijzen dat de kinderen nog geleefd hebben in de put, en dat ze probeerden weg te komen. Als dat zo is, zijn ze een gruwelijke dood gestorven.

De vader van de overleden kinderen zit sinds december in de gevangenis. Volgens zijn ex-vrouw wist deze gewelddadige vrachtwagenchauffeur meer van de verdwijning van zijn kinderen. Of hij meer weet over hoe zijn kinderen in de put zijn geraakt, is nog niet bekend. De aanklacht tegen hem is in ieder geval niet veranderd.

Lees ook:Mysterieuze verdwijning uit 2006 lijkt opgelost
Lees ook:Nederlandse jongen verdrinkt in zwembad Italië
Lees ook:Italiaanse jongen (4) geeft politie oude spenen
Lees ook:Duitse kinderen achtergelaten in Italiaanse pizzeria
Lees ook:Koffer met obligaties en geld mogelijk afkomstig van maffia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.