Eerste beelden huwelijk Yolanthe en Wesley

Wesley en YolantheAankomend weekend vindt een van de grootste Nederlandse showbizzhuwelijken van dit jaar plaats in Italië. Voetballer Wesley Sneijder en actrice en presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen zullen elkaar hun jawoord geven in een kerk in Toscane.

‘Shownieuws’ is aanwezig bij het sprookjeshuwelijk en blikt vrijdagavond met de allereerste beelden en presentator Evert Santegoeds vanuit Italië vooruit in een extra lange uitzending van 19.20 – 20.30 uur. Zaterdag staat de hele uitzending in het teken van het huwelijk. ‘Shownieuws’ is te zien op vrijdagavond om 19.20 en 22.50 uur en zaterdag met de speciale uitzending ‘Shownieuws’: het huwelijk van Yolanthe en Wesley om 23.00 uur bij SBS 6.

Zaterdag 17 juli zijn alle ogen wederom gericht op Wesley Sneijder, maar dit keer valt er niets te verliezen. In Italië zal hij zijn Yolanthe Cabau van Kasbergen, die tijdens het WK door de Britten is verkozen tot meest sexy voetbalvrouw, eeuwige trouw beloven. Het wordt een driedaags feest met veel gasten die worden ingevlogen om zo geen moment te missen van het droomkoppel. Verslaggever Koos van Plateringen is ook in Italië aanwezig om vrijdag en zaterdag live verslag te doen. Hij volgt de voorbereidingen, peilt de stemming onder de gasten en vraagt de Italianen naar hun mening over het huwelijk van de sterspeler van de Italiaanse voetbalclub Inter Milaan.

Al weken wordt er gegist naar de ins en outs rondom dé bruiloft van het jaar en natuurlijk naar de jurk van Yolanthe. Iedereen die meewerkt aan het huwelijk heeft echter een geheimhoudingscontract moeten ondertekenen, dus tot aan zaterdag zal het bij gissen blijven. Evert Santegoeds is als privégast in de kerk aanwezig. Hij zal daarna exclusief voor ‘Shownieuws’ het huwelijk bespreken.

‘Shownieuws’ – Vroege Editie en ‘Shownieuws’ – Late Editie, vrijdag 16 juli om 19.20 en 22.50 uur bij SBS 6.

‘Shownieuws: het huwelijk van Yolanthe en Wesley’, zaterdag 17 juli om 23.00 uur bij
SBS 6.

Bron: TV-Visie

Lees ook:Italiaanse bruiloft voor Wesley en Yolanthe
Lees ook:Yolanthe en Wesley Sneijder gespot in Milaan
Lees ook:Yolanthe vindt werk bij Giro D’Italia
Lees ook:Yolanthe laat Wesley Sneijder winnen
Lees ook:Sprookjesachtige bruiloft Wesley en Yolanthe

Eén reactie op “Eerste beelden huwelijk Yolanthe en Wesley

 1. pincode

  IN EEN!!!WOORD TRIEST VEEL MENSEN LIGGEN OP APE GAPEN VAN DE HONGER EN ELLENDE –10.000 ROZEN 10.000 EURO EN DAT VOOR EEN KOSTUUM!!
  WAT IK MIST IS!!WAT HAAR JURK GEKOST HEEFT ZAL WEL 10X ZO DUUR ZIJN GEWEEST DAN HUN BRUILOFT VAN MAAR LIEFST 3 DAGEN GELD IS EN BLIJFT MACHT………
  TJAAAAAAAA WAT NOG MEER TE ZEGGEN GUN HUN ALLE GELUK TOE ALS HET MAAR LANG DUURT..
  DUREN IS EEN MOOIE STAD MAAR BLIJFT HET DUREN

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.