Sprookjesachtige bruiloft Wesley en Yolanthe

Bruiloft Wesley en Yolanthe

Alsof niks anders er nog toe deed, trouwden Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen gisteren op sprookjesachtige wijze in het Toscaanse Castelnuovo Berardenga.

De twee trouwden in april al voor de wet in Amsterdam, maar dat was slechts een formaliteit. Het glamourkoppel heeft in het Toscaanse dorp een heus kasteel afgehuurd, zodat ze samen met de gasten nog drie dagen kunnen doorfeesten. Onder de genodigden bevonden zich veel bekende Nederlanders en voetballers. Wesley en Yolanthe hebben hiermee gezorgd voor hét showbizzhuwelijk van het jaar.

castel-monasteroSneijder en Cabau hebben sinds vorig jaar een relatie. Vlak voor de jaarwisseling vroeg Sneijder de presentatrice ten huwelijk. De voetballer was eerder getrouwd met zijn jeugdliefde Ramona Streekstra, met wie hij samen een zoontje heeft, Jessey. Dat huwelijk strandde vorig jaar. Yolanthe had tot vorig jaar een relatie met volkszanger Jan Smit, die eind mei vorig jaar op de klippen liep.

Ook deelde Sneijder gisteren op verzoek van de burgemeester nog handtekeningen uit in Castelnuovo Berardenga. De Inter Milan prof zei over zijn aanstaande huwelijk: “Dit kriebelt meer dan een voetbalwedstrijd”.

Lees ook:Yolanthe laat Wesley Sneijder winnen
Lees ook:Yolanthe en Wesley Sneijder gespot in Milaan
Lees ook:Eerste beelden huwelijk Yolanthe en Wesley
Lees ook:Yolanthe en Wesley nu definitief in Milaan
Lees ook:Yolanthe vindt werk bij Giro D’Italia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.