Zomerconcert van Bocelli in Toscane

bocelli

Een keer per jaar wordt de rust in het Toscaanse stiltegebied rondom Lajatico verbroken. Andrea Bocelli geeft dan zijn zomerconcert. Dit jaar helaas voor de laatste keer.

Ook dit jaar keert Andrea Bocelli terug naar zijn geboortedorp Lajatico om op 25 juli zijn laatste zomerconcert op deze plek te geven. Tussen de open velden van Lajatico, op een hoge heuvel wordt het Teatro del Silenzio opgebouwd. Hier heb je niet alleen een fantastisch uitzicht op de omgeving maar beleef je ook een concert dat zijn weerga niet kent. Het theater ligt in the middle of nowhere en de auto dient geparkeerd te worden op een van de omliggende akkers.

De Italiaanse dames wankelen gevaarlijk op torenhoge hakken over het zand naar het pad dat hen naar het openluchttheater en de klanken van Bocelli brengt. Want natuurlijk ga je – gevaarlijk of niet – voor een concert als deze in Pompa Magna (vol ornaat). Bocelli heeft tot nu toe zich telkens laten vergezellen door een groot orkest, koor, dansers en vele nationale en internationale sterren. Zo hebben artiesten als Placido Domingo, Sarah Brightman en Laura Pausini al hun opwachting gemaakt.

Pro Incentive Travel heeft uitstekende kaarten rechtstreeks bij de concertorganisatie kunnen reserveren en heeft rondom dit bijzondere concert een vierdaags arrangement samengesteld. Daartoe zijn enkele kleinschalige, charmante hotels uitgezocht in de nabijheid van het openluchttheater. Kortom, dit is uw kans om bij de laatste editie van dit zomerconcert aanwezig te zijn! Voor meer informatie en boekingen: www.proincentive.nl.

Bron: De Smaak van Italië

Lees ook:Prachtige songs Italiaanse zanger Nek
Lees ook:Kom in de kerstsfeer met Andrea Bocelli
Lees ook:Knuffel Laura Angelilli´s tas!
Lees ook:Genesis toen de band in Rome was
Lees ook:Eindeloos variëren met ‘panna cotta’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.