Eindeloos variëren met ‘panna cotta’

panna-cotta‘panna cotta’ van Laura Zavan

Het kookboek ‘panna cotta’ biedt een grote variëteit aan recepten voor Italiaanse desserts. Alleen al de cover ziet er uit om op te eten. Laura Zavan verzamelde de leukste en lekkerste recepten waarmee iedereen thuis zijn of haar favoriete toetje kan bereiden. Panna cotta is een van oorsprong Italiaans toetje op basis van slagroom, meestal op smaak gebracht met vanille. Het is makkelijk te maken en je kunt er eindeloos mee variëren.

Panna Cotta, Laura Zavan, Uitgeverij J.H. Gottmer/H.J.W. Brecht BV, ISBN 9789023012504, €11,-

Lees ook:Italiaans koken: jong geleerd oud gedaan
Lees ook:Snel Italiaans dessert: koffie-amaretti-ijs
Lees ook:Nutella-land wijdt kookboek aan verslaving
Lees ook:De Zilveren Lepel Pasta
Lees ook:Dolci – Gelato al pistacchio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.