Italiaans tomatenhapje op toast

Bruschetta di pomodoro

De bewoners van Toscane noemen het fettunta: Geroosterd brood met knoflook, tomaat, basilicum, zout en olijfolie. Onderstaand filmpje laat zien hoe je het kunt bereiden.



Let goed op de kwaliteit van de ingrediënten die je kiest: Vers brood, goede olijfolie, grof zeezout en rijpe tomaten. Hoe eenvoudiger het gerecht, hoe beter de ingrediënten moeten zijn.

Buon appetito!

Bron: Cucinone.com

Lees ook:Plat brood met rozemarijn
Lees ook:Een Italiaanse salade met courgettes
Lees ook:Sperziebonen anders: met topping
Lees ook:Nieuwe Mediterrane salade in beker
Lees ook:Koken als la Mamma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.