Wulpse Ilaria d’Amico mag Beckham niet interviewen

Victoria Beckham staat niet toe dat de Italiaanse sportpresentatrice haar man interviewt.

Sinds Rebecca Loos is de Spice Girl alerter dan ooit. Toen ze vernam dat de sexy Ilaria d’Amico stond te springen om David Beckham te interviewen, gingen bij Posh dan ook alle alarmsignalen af. David Beckham, die sinds 20 december in Milaan verblijft met zijn gezin, gaat drie maanden trainen met AC Milan. Maar Victoria zal niet toestaan dat hij daarbij aan de tand of enig ander lichaamsdeel wordt gevoeld door de journaliste van Sky Sport.

Ilaria d’Amico is een begrip in de Italiaanse sportwereld. Ze leidt al sinds 1997 sportshows en is ook uitgegroeid tot een societyfiguur. De bazen van Sky Sport wilden dat ze een special zou leiden rond de aankomst in Italië van het glamourkoppel 20 december.

“Maar”, zo melden Italiaanse media, “op verzoek van het Beckham-kamp en nadat Victoria Ilaria had nagetrokken op het internet zijn die plannen opgeborgen en moeten we het stellen met een gewone persconferentie.” La Repubblica gaat zelfs zo ver ronduit te stellen dat het aan de ‘ziekelijke jaloezie’ te wijten is dat het interview met Ilaria werd geschrapt. Mm, heeft dat niet een oorzaak? Namelijk ontrouw van de kapselgoeroe.

Om een idee te krijgen van hoezeer Ilaria in Italië wordt begeerd: twee jaar geleden probeerde Alesandro Moggi, de zoon van de voormalige Juventus-voorzitter Luciano, Ilaria te ‘verleiden’ door haar te ontvoeren in zijn privéjet. Hij had een afpsraak met haar gemaakt op een luchthaven in de buurt van Milaan, waar zijn met rozen gevulde jet warm stond te draaien. Hij vloog met haar naar Parijs, maar op de tarmac daar zei Ilaria droogweg: “Ik ben niet geïnteresseerd, dankjewel. En vlieg me nu direct terug naar Milaan.”

Bron: Hln.be, 20 december 2008

Lees ook:Victoria Beckham geeft haar man meer ‘bewegingsruimte’
Lees ook:Victoria manipuleert David Beckham
Lees ook:Victoria Beckham pendelt tussen Milaan en LA in hotpants
Lees ook:David en Victoria Beckham in ondergoed
Lees ook:Beckhams verlaten LA niet voor Milaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.