Al gamend door Italië

Voor een bezoek aan Italië hoef je tegenwoordig niet meer perse op het vliegtuig of in de auto te stappen. Je spelcomputer aanzetten is meer dan genoeg!

Assassin’s Creed 2 gaat volgens Patrice Desilets, die de ontwikkeling van de game leidt, beter verkopen dan het eerste deel. Inmiddels zijn er negen miljoen stuks verkocht en de verklaring hiervoor ligt in de Italiaanse setting. Desilets: “De mogelijkheid om Florence te bezoeken, of Venetië en Toscane, is iets dat mensen aantrekt.”

Dit is toch wel erg leuk, dat zelfs een digitale reis door het mooie Italië het goed doet. Italië kan overal voor gebruikt worden, dat blijkt maar weer. “De ’2′ achter de titel helpt vervolgens om de deal te sluiten. Het is een vervolg en de game is al goed ontvangen door de pers, dus ik verwacht dat we meer stuks gaan verkopen [dan het origineel]“, zei Desilets.

“Italië heeft iets, echt waar. Ik heb een heleboel mensen ontmoet, en Italië heeft iets. Het land is niet voor niets één van de meest bezochte plekken op aarde.”

Bron: AD, 25 augustus 2009

Lees ook:Inter Milan kampioen na nederlaag AC Milan
Lees ook:Smerig werk in Venetië
Lees ook:Italiaanse dames te sterk voor Nederlandse volleybalsters
Lees ook:Bulldozer kleedt meisje uit
Lees ook:Italiaanse Europarlementariër vraagt om ban op Mafia II

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.