Gebroeders Coen openen filmfestival Venetië

www.jewlicious.com)Dat is pas een mooie opener. De nieuwe film van Joel en Ethan Coen opent op 27 augustus het Filmfestival van Venetië. Een half jaar nadat de broers werden overladen met Oscars voor 'No country for old men', komen ze in Venetië met 'Burn after reading'. Deze film zal waarschijnlijk een stuk minder bloederig zijn. 'Burn after reading' gaat over een voormalig CIA-medewerker wiens memoires terecht komen bij een fitnessstudio.

Succes verzekerd, denk ik zo. Niet alleen vanwege dit verhaal of vanwege de hotte status van de broeders, maar ook vanwege de hoofdrollen. De hoofdrollen in deze spionagethriller worden gespeeld door John Malkovich, George Clooney, Brad Pitt en Frances McDormand.

Lees ook:Slapen met smaak op Sardinië
Lees ook:George Clooney treedt in openbaar met Elisabetta
Lees ook:Regisseur naar Italië om Clooney te overtuigen
Lees ook:Le quattro volte: vierluik over Calabrische levenscyclus
Lees ook:Clooney schuilt in Italiaans dorpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.