Berlusconi denkt aan verkoop AC Milan

CALCIO: SERIE A MILAN INTERSilvio Berlusconi speelt met de gedachte om AC Milan te verkopen. De Italiaanse premier heeft dat laten weten in het wekelijkse magazine A.

“Ik doe misschien afstand van Milan”, vertelt de premier van Italië. “Maar de club verkopen zal mijn populariteit geen goed doen. Het is geen makkelijke beslissing. Weten jullie nog toen ik Kaká verkocht aan Real Madrid? Daardoor verloor ik stemmen tijdens de verkiezingen. Daarnaast is het in de huidige economische situatie moeilijk een koper te vinden.”

Het bericht dat Berlusconi AC Milan mogelijk verkoopt volgt enkele dagen na een betoog van de fans van de club. Zij waren het niet eens met de beslissing om Leonardo te laten vertrekken als hoofdtrainer. Middels protesten rondom het duel met Juventus maakten zij duidelijk dat dit besluit Berlusconi er niet populairder op maakt. (Voetbalprimeur.nl)

Lees ook:AC Milan denkt aan Frank Rijkaard
Lees ook:Berlusconi wil ‘zoon’ Sjevtsjenko terug
Lees ook:Gaat Van der Vaart naar Italië?
Lees ook:Kaká ruilt AC Milan voor Real Madrid
Lees ook:Berlusconi tijdelijk AC Milan-voorzitter af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.