Inter toont interesse in Wesley Sneijder

Real Madrid-middenvelder Wesley Sneijder staat in serieuze belangstelling van Internazionale.

De Nederlander moet het middenveld van Inter een creatieve impuls gaan geven. “Leuk om te horen”, reageert Sneijder, die via tussenpersonen op de hoogte is gebracht van de belangstelling. “Er is echter nog geen enkele aanleiding om over een vertrek na te denken. Niemand zegt dat ik weg moet en ik heb het hier fantastisch naar mijn zin.”

“Door een aantal vervelende blessures is het een verloren seizoen geweest, maar ik wil me na de zomer graag revancheren.” Sneijder, momenteel herstellende van een hamstringblessure, hoopt komend weekeinde in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Osasuna nog wat speelminuten te maken.

Lees ook:Sneijder keert terug bij selectie
Lees ook:Yolanthe laat Wesley Sneijder winnen
Lees ook:Fernando Torres wil ooit in Italië spelen
Lees ook:Luca Toni keer mogelijk terug naar Italië
Lees ook:Geen Italiaanse bekerfinale voor Sneijder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.